Tanúsítványok

чнас

hírek

Házimozi 4K lézerpro

Házimozi 4K lézerpro

2023-04-17

0.233 ultra-short China 4K Laser Projector Factory...

UST Laser 4K UHD pro

UST Laser 4K UHD pro

2023-04-17

Shenzhen 4K projector supplier developed ultra-sho...

UST ChK lézeres TV p

UST ChK lézeres TV p

2023-04-17

China UST projector manufacturer developed ultra-s...

HOTUS Training Finge

HOTUS Training Finge

2023-04-17

...

Hordozható DLP proje

Hordozható DLP proje

2023-04-17

Hotus Technology, a China DLP portable projector m...

Hordozható projektor

Hordozható projektor

2023-04-17

The smart projector B5, developed by China portabl...

Windows 10 Projectio

Windows 10 Projectio

2023-04-17

The smart projector B5, developed by China Windows...

Lépjen kapcsolatba velünk

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4. emelet, második épület, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kína
Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk, mi a legjobb szolgáltatást nyújtjuk!
Kapcsolatfelvétel most

2023 A 11. Kínai Információs Technológiai Expo

2023-04-17

A 11. Kínai Elektronikus Információs Expo (CITE2023) 2023. április 7-9. között nyílik meg a Shenzhen Convention and Exhibition Centerben (Futian). Az idei vásár a korábbiakhoz képest továbbfejlesztett, őszinte és meglepő élményt nyújt az eseményen való részvételhez.

A 11. Kínai Elektronikai Vásár április 7-én 9 órakor nyílik meg a Futian Convention and Exhibition Centerben, Sencsenben (Kína)!

A.jpg

Az idei vásár az "Innováció vezetése, szinergikus fejlődés" témával a kínai elektronikus információs ipar legújabb fejlesztési eredményeit és trendjeit mutatja be 30 szakmai kiállítási területen, hét pavilonban, köztük a CITE Témapavilonban, az Új kijelző és alkalmazás pavilonban, az Elektronikus élet ökológiai pavilonban és az Alapvető elektronika pavilonban. 1+1+7+N" tevékenységek, a CITE "1" nyitó csúcstalálkozójának, "1" új generációs információtechnológiai ipari innovációs termékválasztási tevékenységeknek, "7" 7" eseményeknek a kulcsfontosságú szakterületeken és "N" párhuzamos fórumoknak a megtartása.

B.jpg

BB.jpg

"A HOTUS Technology meghívást kapott a CITE-től, és beköltözött az 1-es csarnokba! A CITE felhívására válaszul a "Huitou Technology" nemcsak az intelligens interaktív vetítés új generációját mutatta be, hanem a kiállításon bemutatta új intelligens Bluetooth audio szemüvegét is. Ez nagyszerű kiegészítője volt a kiállításnak!

C.png

CC.jpg

CCC.jpg

A kiállítás első napjának reggelén a "Windows Smart Touch Interactive Projector HT1500" sikeresen beválasztották a kiállítás innovatív termékei közé, és elnyerte a "11. Kínai Elektronikus Információs Expo Innovációs Díjat", és kiemelkedett ezen a kiállításon!

D.jpg

Ezen túlmenően a kiállítás nagy médiafigyelmet és tudósítást kapott az élet minden területéről, és a Huitou meghívást kapott különböző médiabarátoktól, hogy számos interjút készítsen. "Wang Guoyun úrral, a Huitou Technology vezérigazgatójával a "Tianji.com", a "Sina Weibo" és a "Bajia" készített interjút. Wang Guoyun úrral, a Huitou Technology vezérigazgatójával még a "Tianji.com", a "Sina Weibo" és a "Bajia" is interjút készített exkluzív helyszíni tudósítás céljából.

E.jpg

A kiállítás alatt a Huitou Technology sok érdeklődést és szeretetet kapott a világ minden tájáról érkező barátainktól, és a stand tele volt emberekkel. Az Önök támogatásával vált a Huitou Technology azzá, ami ma!

F.jpg

FF.jpg

"A WIT továbbra is előre fog törni és felülmúlja önmagát, hogy Kína legjobb intelligens gyártóeszköz-gyártójává váljon.