Tanúsítványok

чнас

hírek

UST ChK lézeres TV p

UST ChK lézeres TV p

2023-11-27

China UST projector manufacturer developed ultra-s...

HOTUS Training Finge

HOTUS Training Finge

2023-11-27

...

Interaktív oktatási

Interaktív oktatási

2023-11-27

...

Finger Touch Windows

Finger Touch Windows

2023-11-27

China Touch Interactive Projector manufacturer Hot...

Mini üzleti projekto

Mini üzleti projekto

2023-11-27

Hotus Technology, a China Mini Portable Projector ...

Üzleti Laptop projek

Üzleti Laptop projek

2023-11-27

The smart projector B5, developed by Shenzhen port...

Intelligens projekto

Intelligens projekto

2023-11-27

Shenzhen Smart Projector factory Hotus Investment ...

Hordozható projektor

Hordozható projektor

2023-11-27

The smart projector B5, developed by China portabl...

Lépjen kapcsolatba velünk

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4. emelet, második épület, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kína
Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk, mi a legjobb szolgáltatást nyújtjuk!
Kapcsolatfelvétel most

HOTUS H2 kültéri kemping projektor

2023-11-27

A kempingezést hagyományos kempingezésre, autós kempingezésre és lakóautó kempingezésre osztják, és általában más tevékenységekkel kombinálják, mint például túrázás, horgászat vagy úszás. Hagyományos kempingezés esetén a kemping szerelmesei általában túráznak vagy járművekkel mennek a kemping helyszínére. A völgyekben, tavakban és tengerpartokon a táborozók tábortüzet rakhatnak, grillezhetnek, főzhetnek vagy énekelhetnek. Az autós kempingezés, a kempingezés szerelmesei általában az autókat használják közlekedésre, és elhagyják a hátizsákokat a kempingezéshez.


1.png


A kempingezés szerelmesei azért gondolják a Huitou Technology H2 projektorát, mert a H2 képernyő nélküli és kompakt teste mindössze 25 mm vastag, feleakkora, mint az A4-es papír, és mindössze 730 grammot nyom. Amikor kimész, magaddal viheted, mint egy könyvet, és bármilyen kis aktatáskába vagy iskolatáskába teheted. Nagyon kényelmes és bármikor használható.


2.png


A képalkotási elvek szempontjából az olyan eszközökhöz képest, mint a mobiltelefonok, számítógépek, táblagépek és táblák, amelyek közvetlenül az emberi szembe világítanak, a projektor diffúz visszaverődése sokkal barátságosabb az emberi szem számára. A projektor a kivetítő fényét vetítővászonra, falra vagy lapos tárgyra vetíti, majd a vetítővászonról az emberi szem felé töri meg, így kisebb lesz a szem terhelése.


A.png


Ráadásul a hagyományos megtekintési eszközökhöz, például mobiltelefonokhoz, TV-khez, számítógépekhez és táblagépekhez képest a projektor által kivetített kép nagyobb lesz. Ezért, ha kivetítőn keresztül néznek videókat, az emberek öntudatlanul mindig eltávolodnak a képernyőtől, ami biztos. A látás egészségének védelmét is jobban elősegíti.