Tanúsítványok

чнас

hírek

Ultra Short Throw La

Ultra Short Throw La

2024-01-15

China laser projector manufacturer developed ultra...

Interaktív oktatási

Interaktív oktatási

2024-01-15

...

Hordozható üzleti Wi

Hordozható üzleti Wi

2024-01-15

Hotus Technology, a China business projector manuf...

Hordozható DLP proje

Hordozható DLP proje

2024-01-15

Hotus Technology, a China DLP portable projector m...

Aktív zajszűrő Bluet

Aktív zajszűrő Bluet

2024-01-15

The V10 active noise canceling Bluetooth headphone...

Vezeték nélküli Blue

Vezeték nélküli Blue

2024-01-15

The wireless Bluetooth headphone has an active noi...

Intelligens projekto

Intelligens projekto

2024-01-15

Shenzhen Smart Projector factory Hotus Investment ...

Windows 10 Projectio

Windows 10 Projectio

2024-01-15

The smart projector B5, developed by China Windows...

Lépjen kapcsolatba velünk

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4. emelet, második épület, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kína
Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk, mi a legjobb szolgáltatást nyújtjuk!
Kapcsolatfelvétel most

Legjobb ajánlott DLP-vetítés

2024-01-15

A DLP és az LCD a projektorokban használt két optikai technológia. A DLP digitális optikai feldolgozó technológiát a képjel digitális feldolgozáson keresztül történő kivetítésére használják. Az LCD folyadékkristályos kijelző technológia ezzel szemben a folyadékkristályok széles tartományú hatását használja fel különböző szürkeségi szintek és színű képek előállítására.


1.jpg


A különböző műszaki elvek mellett a fő különbségek a DLP és az LCD között a színképesség, a kontrasztarány, a sötét képképesség, a színleválasztási és -visszaadási képesség képesség, de alacsonyabb kontrasztaránnyal és gyengébb sötét megjelenítési képességgel; A DLP-projektorok kontrasztaránya magasabb, és gazdagon jelenítik meg a sötét és világos részleteket, de viszonylag gyengébb színképességgel.


1.png


Általában néhány száz dolláros projektort használnak a monolit LCD technológiában, ezt a projektort nagyon olcsón adják el, az ára 100 ~ 1000 között van, a monolitikus LCD vetítési elv, a fényvetítő LCD folyadékkristályos lemez vetítési képalkotás használata. elv, a legdrágább alkatrészek a gép belsejében, azaz egy LCD folyadékkristályos lemez, a költség nagyon alacsony. Ezt a fajta LCD projektort alacsony fényhatékonyság, alacsony kontraszt, szűk színskála, rossz színek, rövid élettartam jellemzi, fél év alatt vásároljon otthont lehet állapotban, alacsony ár, de a költséghatékonyság is nagyon alacsony, ezért nem ajánlott vásárolni.


2.png


Mik a DLP projektorok előnyei? Összefoglalva, a DLP-t a következők jellemzik: nagy fényhatékonyság, nagy kontraszt, hosszú élettartam, nagy precizitás és magas eljárási nehézségi költség. Hotus H2, például a legtöbb DLP projektor németországi Osram lámpagyöngyökkel, hosszú élettartamú, a legtöbb vállalkozásnál 30 000 órás élettartamot hirdetnek, a napi 8 órás használati idő szerint, 10 évig használható, ez a költség -hatékony nem mondható, hogy nem magas.