Tanúsítványok

чнас

hírek

Vezeték nélküli Blue

Vezeték nélküli Blue

2024-04-08

Wireless bluetooth noise-canceling headphones perf...

Ultra Short Throw La

Ultra Short Throw La

2024-04-08

China laser projector manufacturer developed ultra...

UST Laser 4K UHD pro

UST Laser 4K UHD pro

2024-04-08

Shenzhen 4K projector supplier developed ultra-sho...

Interaktív oktatási

Interaktív oktatási

2024-04-08

...

Finger Touch Windows

Finger Touch Windows

2024-04-08

China Touch Interactive Projector manufacturer Hot...

Hordozható DLP proje

Hordozható DLP proje

2024-04-08

Hotus Technology, a China DLP portable projector m...

 Vezeték nélküli Blu

Vezeték nélküli Blu

2024-04-08

Maintenance instructions: Store at room temperatur...

Üzleti Laptop projek

Üzleti Laptop projek

2024-04-08

The smart projector B5, developed by Shenzhen port...

Lépjen kapcsolatba velünk

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4. emelet, második épület, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kína
Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk, mi a legjobb szolgáltatást nyújtjuk!
Kapcsolatfelvétel most

A HOTUS technológia segíti az innovációt, hogy alapvető termékeket vegyen részt a 2024-es hongkongi globális erőforrás-fogyasztóelektronikai kiállításon

2024-04-08

A 2024-es Global Resources Spring Hong Kong Kiállítás hamarosan megnyílik. Üdvözöljük az 5C01 standon helyszíni látogatásokra és beszerzésekre. A HOTUS Technology, mint a tervezést, a kutatást és fejlesztést, a gyártást, az értékesítést és a szolgáltatásokat integráló nemzeti csúcstechnológiai vállalkozás részt vesz a Hongkongban 2024. április 11-14. között megrendezett globális erőforrás-fogyasztói elektronikai és elektronikai alkatrészek kiállításon. A HOTUS Technology innovatív termékek széles választékát mutatja be az 5C01 kiállítási csarnokban. Eljöhet az 5C01 standunkhoz, hogy első kézből tapasztalja meg termékeinket és érezze egyedi varázsát.

1-240322163S2391 (1).jpg

Megalapítása óta a HOTUS Technology mindig ragaszkodott a "felhasználóközpontú" terméktervezési koncepcióhoz, elkötelezett az alapvető technológiák kutatása és fejlesztése iránt, bizonyos akadályokkal, és olyan termékeket biztosít a felhasználóknak, amelyek a technológia révén értéket teremtenek. Erős technikai csapattal, megbízható kutatási és fejlesztési folyamattal és nemzetközi tervezési filozófiával a HOTUS Technology több tucat nemzeti technológiai szabadalmat szerzett, és jó együttműködési kapcsolatot alakított ki több vállalattal, mint a Microsoft, az Intel és a TI, ami szilárd alapot teremt a vállalat folyamatos innovációjának és fejlesztésének.

1-240322163959133.jpg

A Hong Kong Globális Erőforrások Fogyasztóelektronikai és Elektronikus Alkatrészek Kiállításán a HOTUS Technology bemutatja zászlóshajó termékcsaládját a közönségnek, beleértve a Bluetooth hangszemüveget, a Bluetooth sport fejhallgatót, a vészhelyzeti teljesítmény felfújószivattyút, a számítógépes vetítőt és a vezeték nélküli audio tolmácsot, az intelligens interaktív projektort, a DLP projektort, a 4K lézeres nagyfelbontású TV-projektort, a hordozható kijelzőt, a MiniPC számítógépet, a vezeték nélküli Bluetooth billentyűzetet és más kapcsolódó termékeket. Ezek a termékek nemcsak a HOTUS Technology kiemelkedő erősségét tükrözik az alapvető technológiában és innovációban, hanem új vásárlási lehetőségeket és tapasztalatokat is hoznak az iparági közönségnek.

1-240322164104405.jpg

A globális erőforrások fogyasztói elektronikai és elektronikai alkatrészek kiállítása rendkívül befolyásos B2B fogyasztói elektronikai beszerzési eseményként a kiváló minőségű OEM / ODM gyártókat vonzott Ázsiából, hogy összegyűljenek a Hong Kong Ázsia Nemzetközi Kiállításon. A kiállítás egyik fontos kiállítójaként a HOTUS Technology innovatív termékeivel és technológiai előnyeivel kétségkívül új iparágfejlesztési lehetőségeket és együttműködési lehetőségeket kínál a közönségnek.


A HOTUS Technology várakozással várja, hogy a Hong Kong Globális Erőforrások Fogyasztóelektronikai és Elektronikus Alkatrészek Kiállításon találkozzon iparági kollégáival, hogy megosszák a legújabb technológiai eredményeket és termékinnovációkat, és közösen teremtsék meg a jobb jövőt a fogyasztóelektronikai ipar számára!