Tanúsítványok

чнас

hírek

Vezeték nélküli Blue

Vezeték nélküli Blue

2024-04-27

Wireless bluetooth noise-canceling headphones perf...

Hordozható üzleti Wi

Hordozható üzleti Wi

2024-04-27

Hotus Technology, a China business projector manuf...

Hordozható DLP proje

Hordozható DLP proje

2024-04-27

Hotus Technology, a China DLP portable projector m...

Aktív zajszűrő Bluet

Aktív zajszűrő Bluet

2024-04-27

The V10 active noise canceling Bluetooth headphone...

 Vezeték nélküli Blu

Vezeték nélküli Blu

2024-04-27

Maintenance instructions: Store at room temperatur...

 Hordozható mini Blu

Hordozható mini Blu

2024-04-27

From the unknown so simpleUsed for mobile phones, ...

Üzleti Laptop projek

Üzleti Laptop projek

2024-04-27

The smart projector B5, developed by Shenzhen port...

Windows 10 Projectio

Windows 10 Projectio

2024-04-27

The smart projector B5, developed by China Windows...

Lépjen kapcsolatba velünk

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4. emelet, második épület, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kína
Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk, mi a legjobb szolgáltatást nyújtjuk!
Kapcsolatfelvétel most

A projektorgyártók osztják meg a hordozható projektorok (mikroprojektorok) előnyeit és vásárlási óvintézkedéseket

2024-04-27

A projektorgyártók osztják meg a hordozható projektorok (mikroprojektorok) előnyeit és vásárlási óvintézkedéseket

Ma az elektronikai technológia nagysebességű fejlesztésének fejlesztése, a projektor iparának fejlődése is óriási változásokon ment keresztül. A projektor formája és technikai alkalmazása új áttöréseket hozott. Napjainkban a hordozható projektor (mikroprojektor) fokozatosan új kedvencévé vált az üzleti, oktatási, szórakoztatási és egyéb területeken kis és hordozható jellemzői miatt. Nemcsak rugalmasabb és sokszínűbb vizuális élményt hoztak a felhasználóknak, hanem jelentősen gazdagították mindennapi életünket. Ma a Hotus technológia szerkesztője megoszt néhány ismeretet a hordozható projektorokról, beleértve az alkalmazási forgatókönyveket, a hordozható projektor előnyeit és néhány olyan kérdést, amelyekre figyelmet kell fordítani a mini projektor vásárlásakor.

A projektorgyártók osztják meg a hordozható projektorok (mikroprojektorok) előnyeit és vásárlási óvintézkedéseket(pic1)

1. A hordozható vetítőeszköz alkalmazási forgatókönyve

Üzleti konferencia: A hordozható vetítőeszköz könnyű kialakítása miatt az üzleti utakon és találkozókon üzletemberek számára kötelező ereklye. Legyen szó termékmegjelenítésről, tervről vagy ügyfélkommunikációról, könnyen kivetítheti a tiszta tartalmakat és javíthatja a kommunikáció hatékonyságát.

Oktatás és képzés: A mikroprojektorokat az oktatás területén is széles körben használják. A tanárok használhatják osztálytermi tanításra, tanfolyamok, videók és egyéb anyagok megjelenítésére, így a tanítás élénkebb és érdekesebb lehet; A hallgatók csoportos tanulásra és beszélgetésre is használhatják a tudásmegosztás és a tudáscserék előmozdítása érdekében.

Családi szórakozás: A hordozható projektorok családi szórakozási jelenetekre is alkalmasak. Legyen szó filmnézésről, játékokról, családi összejövetelről, sokkoló élményt hozhat egy nagy képernyőn, ami színesebbé teszi a családi szórakozást.

A projektorgyártók osztják meg a hordozható projektorok (mikroprojektorok) előnyeit és vásárlási óvintézkedéseket(pic2)

2. A hordozható vetítőeszközök használatának előnyei

Könnyű és könnyen hordozható: A hordozható projektor kicsi, könnyű és könnyen hordozható. Legyen szó üzleti utakról, utazásról vagy szabadtéri tevékenységekről, a vetítés bármikor és bárhol vetíthető.

Tiszta képminőség: A piacon lévő hordozható projektorok általában nagy felbontású kijelzőtechnológiát használnak, amely tiszta és finom képet mutat, kiváló vizuális élményt biztosítva.

Egyszerű működés: A legtöbb hordozható vetítés támogatja a vezeték nélküli kapcsolatot, az egykattintásos vetítést és egyéb funkciókat. A művelet egyszerű és kényelmes. Komplex beállítások nélkül könnyedén elindulhat.

Gazdag interfészek: A legtöbb hordozható projektor számos bemeneti interfészt támogat, beleértve a HDMI, USB, vezeték nélküli kapcsolatot stb., amelyek különböző eszközökkel, például laptopokkal, okostelefonokkal, táblagépekkel stb. használhatók a rugalmas és változatos tartalom lejátszása érdekében.

A projektorgyártók osztják meg a hordozható projektorok (mikroprojektorok) előnyeit és vásárlási óvintézkedéseket(pic3)

3. A mikroprojektorok vásárlására vonatkozó óvintézkedések

Felbontás és fényerő: A felbontás határozza meg a vetítőképernyő tisztaságát, és a fényerő a vetítőhatás teljesítményét fényes környezetben. Vásárláskor válassza ki a megfelelő felbontást és fényerőt a személyes igényeknek megfelelően.

Akkumulátor tartóssága: Az akkumulátor tartóssága a hordozható vetítés egyik fontos mutatója. Vásárláskor figyeljen az akkumulátor élettartamára, hogy megfeleljen a hosszú távú használat igényeinek.

Interfész és kompatibilitás: A különböző hordozható projektorok által támogatott interfészek és kompatibilitás eltérőek. Vásárláskor figyeljen arra, hogy támogatja-e a gyakran használt interfészeket, és kompatibilis-e a különböző berendezésekkel, hogy jobban kielégítse a használati igényeket.

Márka és értékesítés utáni: Válasszon egy jól ismert márkát és mikroprojektort jó értékesítés utáni szolgáltatással. A minőség garantáltabb és az értékesítés utáni szolgáltatás megbízhatóbb. Vásárlás előtt ellenőrizheti a felhasználó értékelését és szakmai értékelését, hogy megértse a termék tényleges teljesítményét és költséghatékony termékét.

A projektorgyártók osztják meg a hordozható projektorok (mikroprojektorok) előnyeit és vásárlási óvintézkedéseket(pic4)

Ha többfunkciós, nagy felbontású hordozható portrét keres, akkor érdemes megérteni ezt az intelligens és hordozható Windows projektort, amelyet a HOTUS Technology indított: Hotush2.

Hotus H2: A számítógépes vetítés két az egyben, amelyet egy kis konferencia bemutatóra terveztek. Eredeti Windows 10 rendszerrel, Intel négymagos processzorral, kicsi és kényelmes, és új módszerek a hatékony iroda.

4G memória + 128G szilárd állapotú merevlemez (frissített konfiguráció), 1.1: 1 vetítési arány.

Felbontás: 1280x720, 170 ° széles látószög, 100% képernyő arány, hosszú tükröződésű szemvédelem, ultra-tiszta és fényes, német Osram LED fényforrás.

Egy kattintásos élességállítás, adaptív képernyő, teljesen automatikus létra korrekció, kettős lencse valós idejű érzékelés nem érzékelő fókusz, indítás másodpercek alatt.

Inspiráció könyvekből, könnyű luxus üzleti stílusból, 360 ° sztereó surround hangzásból, bal és jobb kettős hangszórókból származik.

Négy mód szabadon válthat: számítógépek, bemutatók, televízió, filmek.

Beépített 10 000 mAh akkumulátor kapacitás, amely 38W alacsony energiafogyasztást tud tölteni