Tanúsítványok

чнас

hírek

Házimozi 4K lézerpro

Házimozi 4K lézerpro

2024-05-07

0.233 ultra-short China 4K Laser Projector Factory...

HOTUS Training Finge

HOTUS Training Finge

2024-05-07

...

Finger Touch Windows

Finger Touch Windows

2024-05-07

China Touch Interactive Projector manufacturer Hot...

Hordozható üzleti Wi

Hordozható üzleti Wi

2024-05-07

Hotus Technology, a China business projector manuf...

Vezeték nélküli forg

Vezeték nélküli forg

2024-05-07

Wireless bluetooth device mouse 2.4G+Bluetooth Two...

 Vezeték nélküli Blu

Vezeték nélküli Blu

2024-05-07

Maintenance instructions: Store at room temperatur...

Üzleti Laptop projek

Üzleti Laptop projek

2024-05-07

The smart projector B5, developed by Shenzhen port...

Hordozható projektor

Hordozható projektor

2024-05-07

The smart projector B5, developed by China portabl...

Lépjen kapcsolatba velünk

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4. emelet, második épület, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kína
Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk, mi a legjobb szolgáltatást nyújtjuk!
Kapcsolatfelvétel most

Hogyan válasszuk ki a hordozható mini projektort? Alkalmas üzleti irodákhoz és kültéri kemping projektorokhoz

2024-05-07

Hogyan válasszuk ki a hordozható mini projektort? Alkalmas üzleti irodákhoz és kültéri kemping projektorokhoz.

A kereskedelmi szakemberek és a szabadtéri rajongók számára fontos, hogy megbízható és hordozható mini projektor legyen. Akár a konferenciateremben beszél, akár a csillagos ég alatt filmeket élvez, a kiváló minőségű projektor mindent megváltoztat. Íme, hogyan válasszuk ki a hordozható mini projektort, és vegyük figyelembe az üzleti irodák és a szabadtéri kemping kulcsfontosságú paramétereit.


Hordozhatóság

Az elsődleges megfontolás az átültethetőség. Keressen egy kis és könnyű projektort, amely kényelmesen helyezhető hátizsákba vagy aktatáskába. Például a Hotus H2 modell tökéletes választás, mert stílusos és kompakt kialakítást biztosít, és nem fogja nehéznek érezni magát.

Hogyan válasszuk ki a hordozható mini projektort? Alkalmas üzleti irodákhoz és kültéri kemping projektorokhoz (pic1)

Fényerő

A fényerő kulcsfontosságú, különösen akkor, ha környezeti fénnyel rendelkező környezetben tervezi használni a projektort. A HOTUS H2 fényerője 350 ANSI. Még ha nem is kell lehúznia a függönyöket vagy redőnyöket, biztosíthatja, hogy a vetítés képe és videói tiszták legyenek. Bár a 350 ANSI lumen a legtöbb esetben elegendő, ha gyakran világos környezetben jelenik meg, fontolóra veheti a magasabb fényerősség kiválasztását.


Szanálás

A felbontás határozza meg a vetítési képek tisztaságát és tisztaságát. A Hotus H2 akár 1080p/2k/4K felbontást is támogat, hogy a bemutató és a videók tiszták és részletesek legyenek. Az üzleti iroda számára azonban, ha a költségvetésen belül dolgozik, a 720P felbontás elegendő lehet.

Hogyan válasszuk ki a hordozható mini projektort? Alkalmas üzleti irodákhoz és kültéri kemping projektorokhoz (pic2)

Kivetítési távolság és méret

Fontos figyelembe venni a vetítési távolságot és a projektor méretét. A HOTUS H2 vetítőképernyőmérete 20-tól 200 hüvelykig terjed, a vetítési arány pedig 1,1: 1. Ez azt jelenti, hogy akár egy kis konferenciateremben beszél, akár egy projektort állít be a szabadtéri filmek estéjén, könnyen beállíthatja a vetítés méretét az igényeinek megfelelően.


Kivetítési mód

A vetítési módok sokoldalúsága elengedhetetlen a különböző használati forgatókönyvek esetében. A HOTUS H2 támogatja az első, hátsó és mennyezeti vetítést, így könnyedén alkalmazkodhat bármilyen beállításhoz.

Hogyan válasszuk ki a hordozható mini projektort? Alkalmas üzleti irodákhoz és kültéri kemping projektorokhoz (pic3)

Automatikus élességállítás és trapéz korrekció

Az automatikus élességállítás és trapéz korrekció időt és energiát takaríthat meg a projektor beállításakor. A Hotus H2 automatikus fókusz funkcióval rendelkezik, amely 1 másodperc alatt javíthatja a vetítőképernyőt, és az automatikus fókusz korrekciós funkcióval, amely függőlegesen ± 40 ° fokra állíthatja a képet a tökéletes téglalap alakú vetítés biztosítása érdekében.


Operációs rendszer és csatlakozás

Az üzleti irodák számára óriási előny egy beépített operációs rendszerrel rendelkező projektor. A HOTUS H2 Windows 10 rendszeren fut, így könnyen használható, mint a hagyományos számítógépek. Ez lehetővé teszi, hogy zökkenőmentesen csatlakozzon külső eszközökhöz, fájlokat férjen hozzá, sőt közvetlenül bemutassa a projektorról.

Hogyan válasszuk ki a hordozható mini projektort? Alkalmas üzleti irodákhoz és kültéri kemping projektorokhoz (pic4)

Tárolás és teljesítmény

Ha már a teljesítményről beszélünk, a Hotus H2 Intel Atom négymagos processzorral, 4 GB RAM-mal és 128 GB EMMC tárhellyel rendelkezik. Ez a kombináció gyors reagálást biztosít, és elegendő tárolókapacitással rendelkezik a napi üzleti igények kielégítéséhez.


Ahhoz, hogy hordozható mini projektort válasszon az üzleti irodákhoz és a szabadtéri kempinghez, gondosan figyelembe kell vennie a különböző paramétereket. Keressen egy kicsi és könnyű projektort, fényerőt és felbontást, valamint különböző vetítési módot. Az automatikus élességállítás és trapéz korrekció, valamint egyéb kiegészítő funkciók és beépített operációs rendszerek tovább javíthatják az élményt. A Hotus H2 kiváló projektor, amely minden igényt kielégít. Ez a tökéletes választás az üzleti szakemberek és a szabadtéri rajongók számára.