Tanúsítványok

чнас

hírek

Vezeték nélküli Blue

Vezeték nélküli Blue

2024-05-02

Wireless bluetooth noise-canceling headphones perf...

Házimozi 4K lézerpro

Házimozi 4K lézerpro

2024-05-02

0.233 ultra-short China 4K Laser Projector Factory...

Ultra Short Throw La

Ultra Short Throw La

2024-05-02

China laser projector manufacturer developed ultra...

Interaktív oktatási

Interaktív oktatási

2024-05-02

...

Hordozható üzleti Wi

Hordozható üzleti Wi

2024-05-02

Hotus Technology, a China business projector manuf...

Smart Pocket projekt

Smart Pocket projekt

2024-05-02

Hotus Technology, a China Smart Business Projector...

Aktív zajszűrő Bluet

Aktív zajszűrő Bluet

2024-05-02

The V10 active noise canceling Bluetooth headphone...

Lépjen kapcsolatba velünk

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4. emelet, második épület, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, Kína
Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk, mi a legjobb szolgáltatást nyújtjuk!
Kapcsolatfelvétel most

Hogyan válasszuk ki a legjobb mini projektort? Útmutató és ajánlások a projektor beszállítóitól

2024-05-02

Hogyan válasszuk ki a legjobb mini projektort? Útmutató és ajánlások a projektor beszállítóitól

A mini projektor kiválasztásakor számos tényezőt kell figyelembe venni annak biztosítása érdekében, hogy Ön a legjobb ár-érték arány-érték aránnyal rendelkezik. Akár irodai bemutatóját szeretné javítani, akár útközben élvezni a filmesteket, akár javítani a játékélményt, kulcsfontosságú a megfelelő mini projektor megtalálása. Íme egy útmutató arról, hogyan válassza ki a legjobb projektort igényei szerint, valamint javaslatokat a HOTUS Technology H2 hordozható mini projektorra.

Hogyan válasszuk ki a legjobb mini projektort? Útmutató és ajánlások a projektor beszállítóitól(pic1)

Méret és hordozhatóság:

A mini projektor egyik fő előnye a kompakt méret és a könnyű hordozhatóság. Keressen egy kis és könnyű projektort, amely könnyen hordható kézitáskában vagy hátizsákban. Például a HOTUS Technology H2 hordozható DLP projektor mérete mindössze 21,414,22,5 centiméter (körülbelül fele akkora, mint egy A4-es papír), és súlya mindössze 735 gramm, így ideális választás az utazások rajongóinak vagy profiknak.

Hogyan válasszuk ki a legjobb mini projektort? Útmutató és ajánlások a projektor beszállítóitól(pic2)

Kivetítési távolság és méret:

Vegye figyelembe a mini projektor vetítési távolságát és méretét. A HOTUS H2 projektor vetítőképernyőmérete 20 hüvelyktől a lenyűgöző 200 hüvelykig terjed, így rugalmasságot biztosít a különböző megtekintési környezetekhez. A vetítési arány 1,1:1, és ajánlott 70-80 hüvelykes képernyőméret megtekintése. A hordozhatóság feláldozása nélkül élvezheti a tiszta képeket. Az optimális vetítési távolság 1,7 méter és 2,3 méter között van, ami magával ragadó látási élményt biztosít.

Hogyan válasszuk ki a legjobb mini projektort? Útmutató és ajánlások a projektor beszállítóitól(pic3)

Kiterjesztő interfész:

Ellenőrizze a mini projektor által rendelkezésre álló interfészeket és csatlakozási lehetőségeket. A HOTUS H2 projektor HDMI, USB 2.0, USB 3.0 és 3,5 mm-es audiocsatlakozóval rendelkezik, így könnyen csatlakozhat más eszközökhöz, például laptopokhoz, okostelefonokhoz vagy játékkonzolokhoz. Az USB port használatával egyszerűen átviheti a fájlokat és dokumentumokat, míg a HDMI port zökkenőmentes képernyőtükrözést tesz lehetővé kompatibilis eszközökről. Kérjük, ne feledje, hogy bár más eszközökről is bemehet, maga a projektor képernyője nem tud külső gépekre kimenetelt adni.

Hogyan válasszuk ki a legjobb mini projektort? Útmutató és ajánlások a projektor beszállítóitól(pic4)

A legjobb mini projektor kiválasztásakor elsőbbséget kell adni olyan tényezőknek, mint a méret, hordozhatóság, vetítési funkciók és csatlakoztathatóság, hogy biztosítsák, hogy az megfeleljen az Ön speciális igényeinek. Kompakt kialakításának, lenyűgöző teljesítményének és gazdag bővítési funkcióinak köszönhetően a HOTUS H2 hordozható mini projektor tökéletes választás azon felhasználók számára, akik megbízható és kényelmes vetítési megoldásokat keresnek. Ha kiváló hordozható, nagy felbontású multifunkciós projektort keres, a HOTUS H2 a legjobb választás. Kérjük, lépjen velünk kapcsolatba további információkért a termék- és árkedvezményekkel kapcsolatban.